Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Γαϊδούρια... «κυπραίικα»!

Δεν είναι ανέκδοτο. Πολύ περισσότερο δεν είναι κακεντρέχεια. Είναι πραγματικό γεγονός και βεβαίως αν προκληθούμε -που δε νομίζουμε ότι θα τολμήσουν να μας προκαλέσουν- θα αποκαλύψουμε και ονόματα.

Κυβερνητικός παράγοντας (ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας), την επόμενη μέρα από την αποκάλυψη του «σχεδίου Ανάν», περιέγραφε ως εξής το «αίτημα της κοινωνίας» -όπως έλεγε- για να γίνει αποδεκτή η «όποια λύση» στο Κυπριακό: «Μήπως ξέρετε τι έδειξε χτες η AGB;», ρωτούσε τους συνομιλητές του. «Χτες κύριοι -αγόρευε όλο σοβαρότητα- η "χαβαλέδικη" εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΛΦΑ είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Την ίδια ώρα, στα άλλα κανάλια υπήρχαν συζητήσεις για το Κυπριακό, με την παρουσία τόσο του υπουργού Εξωτερικών, Γ. Παπανδρέου, όσο και του πρώην υπουργού Θ. Πάγκαλου. Κι όμως, τη μεγαλύτερη τηλεθέαση την είχε η εκπομπή του Αναστασιάδη. Τι μεγαλύτερη απόδειξη θέλετε ότι η κοινωνία επιζητεί να "τελειώνουμε" με το Κυπριακό;» (!), κατέληξε...

Αντιλαμβάνεστε τώρα με τι παρακμιακούς τύπους έχουμε να κάνουμε; Αντιλαμβάνεστε ποιοι είναι αυτοί που κυβερνούν αυτόν τόπο και ποιοι «διαπραγματεύονται» το Κυπριακό; Είναι οι κύριοι, που, αφού πασχίζουν να κάνουν την κοινωνία σαν τα μούτρα τους, αφού τη φλόμωσαν με Φραντζέσκες, με Τσάκες και με Φάρμες (για να μπορεί η Κατρίτση και οι υπόλοιποι χαβαλέδες να έχουν υλικό για τα «Πριβέ» της τηλεδημοκρατίας τους), έρχονται τώρα και εμφανίζουν το προϊόν της κατάντιας τους σαν άλλοθι για το ξεπούλημα των πάντων! Ερχονται τώρα και μας λένε ότι το ξεπούλημα της Κύπρου είναι «λαϊκό αίτημα», διότι το «λέει» η AGB!!!

Με κάτι τέτοια «επιχειρήματα» συνοδεύουν τις «αποδείξεις» για την «ορθότητα» της πολιτικής τους! Τα (κυπραίικα) γαϊδούρια!


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ