Σάββατο 22 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ
Κοινές πρωτοβουλίες για αντικειμενική ενημέρωση

Σε κοινές πρωτοβουλίες προσανατολίζονται οι Πολιτικές Νεολαίες των Κομμάτων, που συμμετέχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο (Νεολαία ΠΑΣΟΚ, ΟΝΝΕΔ, ΚΝΕ, Νεολαία ΣΥΝ), προκειμένου να εκφράσουν τη γενικευμένη αγανάκτηση του λαού και της νεολαίας για την κατάσταση που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο και στα ζητήματα της ενημέρωσης. Εκπρόσωποι των Πολιτικών Νεολαιών συναντήθηκαν χθες με αφορμή την απαράδεκτη στάση των τηλεοπτικών σταθμών και άλλων ΜΜΕ κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 15 Φλεβάρη 2003, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν το συνολικό θέμα της ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας και επισήμαναν ότι πέρα από την υποβάθμιση και την αποπολιτικοποίηση των ειδήσεων υπάρχει και το πρόβλημα για το πώς αυτές κατευθύνονται με σκοπό την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Οι εκπρόσωποι των Νεολαιών πρόκειται να συναντηθούν και την ερχόμενη βδομάδα και εξέφρασαν την πρόθεση να καταλήξουν σε κοινή ανακοίνωση, πλαίσιο και συγκεκριμένες δράσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ