Σάββατο 22 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ας επικρατήσουν οι επιθυμίες των λαών

Εκκληση για ειρήνη απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλος, ο οποίος παρέστη χτες στις εκδηλώσεις για την 90ή επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.

«Σε αυτή τη σπουδαία επέτειο μαχών και πολιτικών κατορθωμάτων, ας ευχηθούμε όλοι να επικρατήσει ειρήνη, όχι μόνο στην Ελλάδα και στην περιοχή της, αλλά και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Κ. Στεφανόπουλος μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης στην πόλη.

«Οσο κανείς σκέφτεται περισσότερο τον πόλεμο, τόσο επιθυμεί την ειρήνη. Ας λειτουργήσουν λοιπόν οι διεθνείς οργανισμοί, ας επιβληθεί το διεθνές δίκαιο και ας επικρατήσουν οι επιθυμίες των λαών, που είναι υπέρ της ειρήνης και μόνον», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με αφορμή τις ζημιές από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα ο Κ. Στεφανόπουλος επισήμανε ότι η Ελλάδα θα απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση ώστε να χορηγηθεί στη χώρα μας βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Εξέφρασε δε τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από την κακοκαιρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ