Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι διαχειριστές...

Εάν ένας εργαζόμενος δεν πληρώσει έγκαιρα το λογαριασμό του ΟΤΕ ή της ΔΕΗ, θα υποστεί τις γνωστές σε όλους συνέπειες. Θα του κόψουν το τηλέφωνο ή το ρεύμα και θα πληρώσει ακόμη περισσότερα, προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση. Ακόμη χειρότερες είναι οι συνέπειες εάν κάποιος εργαζόμενος δεν πληρώσει έγκαιρα το όποιο χρέος του σε μια τράπεζα.

Ολ' αυτά, όμως, δεν ισχύουν για την κυβέρνηση. Προφανώς, η τελευταία πιστεύει, ότι οι νόμοι που ψηφίζει, ισχύουν μόνο για τους άλλους. Η κυβέρνηση, λοιπόν, χρωστά στους φαρμακοποιούς χρήματα από τον περασμένο Νοέμβρη. Κι όχι μόνο δεν τα πληρώνει. Οχι μόνο δεν έχει τηρήσει αλλεπάλληλες υποσχέσεις, που έχει κατά καιρούς δώσει. Οχι μόνο δεν υφίσταται την παραμικρή συνέπεια, αλλά προτείνει και «λύσεις», οι οποίες συνεπάγονται την οικονομική αιμορραγία και ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του δημοσίου.

Κι όλ' αυτά, μάλιστα, με χρήματα που δεν είναι δικά της. Με χρήματα, που έχουν ήδη πληρώσει οι εργαζόμενοι στο κράτος, για να καλύπτονται οι προαναφερόμενες και άλλες ανάγκες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ