Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ
ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ GEORGE BUSH JR
Τι είναι η πατρίδα μου

Η Αμερική είναι ο πιο πολιτισμένος λαός του κόσμου. Πριν από λίγο κερό έρικσε 2 ατομικές μπόμπες πάνω στους Γιαπονέζους και σκότοσε όλους τους καμικάζι και τις γυνέκες τους. Οι Γιαπονέζοι ήταν κακοί και άγριοι και βύθισαν τα αεροπλανοφόρα μας στο περχάρμπο. Τώρα, ο αφτοκράτορας Χιροχίτος είπε στους αμερικανούς πως δεν είνε πια θεός και οι Γιαπονέζοι κλέγανε πολύ. Πέριση, κάναμε απόβραση στη Νορμαδία και κατατρυπώσαμε τους νορμαδούς και τον Χίτλερ που έμενε σε ένα σπίτι στο Βερολήνο. Μετά αφτος αφτοκτόνησε και ο πόλεμος τελίωσε. Ο πόλεμος δεν ήταν κοντά στην αμερική αλλά σε μια χόρα που τη λένε Εβρόπη και αυτή είπε «βοηθήστε μας, γιατί ο Χίτλερ μας δέρνει συνέχεια» και μεις τους βοηθήσαμε.

Ο μπαμπάς μου είναι πολιτικός. Θέλη να γίνει πρόεδρος των Ινομένων Πολιτιών, που είναι το μεγαλίτερο αξίομα των Ινομένων Πολιτιών. Ο μπαμπάς είνε ο καλίτερος μπαμπάς του κόσμου και δε δέρνει όλους τους μαύρους. Μόνο μερικούς που λένε «θέλουμε να ψηφίζουμε» και τέτια.

Ο μπαμπάς μου λέει ότι τώρα που τελίωσε ο πόλεμος στην Εβρόπη θα έρθει κομουνισμος και γιαφτο πρέπει να σταματήσουμε όλους τους κομουνισμούς που μπένουν στη χορα γιατί αλιως θα κολησουμε κι εμείς. Ο κομουνισμός έχει κάτι Ρόσους που τον μεταδίδουν σε κάτι κινέζους, όχι σαν κι αφτούς που έχουν το καθαριστίριο στη γωνία αλλά πιο κόκκινους που τρώνε ρίζι και είναι πολα εκατομιρια. Ο μπαμπάς μου λέει ότι πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο του διαστήματος πριν να τον πάρουν οι Ρόσοι γιατί εμείς 'χουμε πολλά αστέρια στη σημέα μας και άρα ο ουρανός είναι της αμερικής.

Οταν μεγαλόσο θέλω να γίνω ο αρχηγότερος πρόεδρος του κόζμου. θα φτιάξω μια μεγάλη γέφυρα από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αγκλία για να πηγαίνουμε με τα αφτοκίνητα και να τα πουλάμε στους άγκλους και στο Παρίσι. Και όπου υπάρχουν άθρωποι που λένε «η αμερική δεν είναι καλή» θα βάλω ηλεκτρηκές καρέκλες και θα τους λέω «καθήστε να σας φέρω μια κοκακόλα» και θα πηγένω κρυφά από πίσω και θα κατεβάζω ένα μοχλό και έτσι θα ψήνονται για τα καλά. Και όσες χόρες δε με θέλουν για πρόεδρο θα στέλνω κι άλλες ατομικές μπόμπες μέχρι να πουν συγνόμη δε θα το ξανακάνουμε.

Αφτά. Δε μου έρχετε τόρα κάτι άλο στο μιαλό μου. Μπορεί να μου έρθει άμα μεγαλόσω.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Καλή προσπάθεια. Δυναμικές σκέψεις, τεκμηριωμένες απόψεις. Πρόσεχε λίγο την ορθογραφία σου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο πρωτοδημοσιεύτηκε στο «Αθηνόραμα» και διαβάζεται στην αρχή κάθε παράστασης του Δημοτικού Θεάτρου της Νέας Ιωνίας Αττικής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ