Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Δραστηριότητες ενάντια στον πόλεμο

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ καλεί στην αντιπολεμική συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 4 του Απρίλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, με κεντρικό σύνθημα «Εξω η Ελλάδα από τον πόλεμο». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ. πραγματοποιείται πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό Δημαρχείο) Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον Α. Τζέκη.

- Αύριο, Σάββατο 5 του Απρίλη, στις 8 μ.μ. ο Α. Τζέκης θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Ν. Απολλωνίας.

- Η ΚΟΒ Αρτέμιδος του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση για τον πόλεμο και τις άλλες πολιτικές εξελίξεις, την Κυριακή 6 του Απρίλη, στις 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αρτέμιδας (Λεωφόρος Βραυρώνας). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Κυριακή 6 του Απρίλη η ΤΟ Τούμπας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ενας άλλος κόσμος είναι αναγκαίος, ο σοσιαλισμός». Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Οργάνωσης (Καππαδοκίας 84).

- Τη Δευτέρα 7 του Απρίλη εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις του πολέμου για την εργατική τάξη. Πρόταση αντεπίθεσης: Λαϊκή εξουσία-λαϊκή οικονομία» οργανώνουν οι ΤΟ Κατασκευών και Εμπορίου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θα γίνει στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΑΚ (Εγνατία 65, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ