Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Απίστευτη... «δημοκρατία»

Δεν ήμασταν παρόντες, ούτε ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη με τα επεισόδια στο συλλαλητήριο, χτες το πρωί στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Ξέρουμε όμως ότι αυτά που μας κατήγγειλε η δικηγόρος κ. Αντωνία Λεγάκη είναι απίστευτα... «δημοκρατικά».

Η συνήγορος κάποιων εκ των 7 συλληφθέντων (όπως μας είπε οι συλλήψεις έγιναν αδιακρίτως) μας επιβεβαίωσε ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατά των νεαρών, μετά από κατάθεση αστυνομικού που συμμετείχε στη σύλληψη και ο οποίος είχε παρεισφρήσει στην πορεία με πολιτική περιβολή (σ.σ.: χαφιέδες και στις αντιπολεμικές πορείες, κ. Σημίτη;...) περιλαμβάνεται και η κατηγορία ότι φώναζαν «υβριστικά συνθήματα».

Οπως μας είπε η κ. Λεγάκη, στα «υβριστικά συνθήματα» που αναγράφονται στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τα κάτωθι: «Μπους και Μπλερ φονιάδες των λαών» και «Κάντε την πρεσβεία προσφυγική εστία»...

Αν είναι έτσι, αν βρισκόμαστε δηλαδή στην εποχή που ποινικοποιείται (!) ακόμα και το «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», ε, τότε δε χρειάζεται καμία άλλη απόδειξη ότι η κυβέρνηση Σημίτη... «δε συμμετέχει» στον πόλεμο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ