Τετάρτη 15 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μάθαμε και τα ... λίμιτ

ΤΙΕΧΕΙ,ΒΡΕΠΑΙΔΙΑ, ο Σημίτης; Πολύ στα «λίμιτ ντάουν» του, τον βλέπουμε τελευταία. Περίεργο, γιατί εμείς αλλιώς τον ξέραμε, ήταν φημισμένος για σκληρό καρύδι, ή, μάλλον, ...σκληρό χαρτί.

Εμ, έτσι είναι, κύριοι εκσυγχρονιστές. Αμα στηρίζεις την πολιτική επιρροή σου στον τζόγο, ε, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να την πατήσεις και ο συνηθέστερος χρόνος για κάτι τέτοιο είναι ...η τελευταία στιγμή.

Ωραία, όμως, την ανοίξανε την προεκλογική περίοδο: Με τους λεγόμενους μικροεπενδυτές να ωρύονται και τον Παπαντωνίου και τον Ρέππα να προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα.

Τέλος πάντων, δικό τους πρόβλημα είναι αφού με το υποτιθέμενο «κόμμα του Χρηματιστηρίου» εμείς δεν ασχολούμαστε και τώρα μπορούν με την ησυχία τους να ...φάνε τα μουστάκια τους (αν και δεν έχουν ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Καραμανλής).

ΝΑΤΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ αυτά τα πράγματα τα κανάλια, όταν αναγγέλλουν τα θέματα που θα μας παρουσιάσουν. Δεν μπορεί χτες να μας λένε ότι θα μας δείξουν ένα «υποψήφιο καρτούν» και μετά να μας λένε ότι αυτό έγινε στην Αμερική!

Περιμέναμε κι εμείς να δούμε τι θα πει ο Σημίτης, περιμέναμε και, τελικά, απογοητευτήκαμε. Είχαν τουλάχιστον υποχρέωση να μας το διευκρινίσουν. Αλλωστε, εμάς αυτά δε μας εντυπωσιάζουν, θα τα βλέπουμε κάθε μέρα από εδώ και στο εξής.

Γιατί, μην ξεχνάμε ότι καρτούν είναι ένα κινούμενο σχέδιο, που λέει και πράττει ό,τι θέλουν αυτοί που το κατασκεύασαν και το προβάλλουν. Δε βρίσκετε ότι μοιάζει πολύ με τη σχέση «Σημίτη - Διαπλεκομένων»;

Οσο για τον πρόεδρο της ΝΔ, προφανώς έχει κι αυτός τα στηρίγματά του, αλλά δεν έχουμε ακόμα επαρκή στοιχεία για να τον αποκαλέσουμε ...αρχι-καρτούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ