Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερίδες μελέτης της GUE/NGL

Ξεκίνησαν χτες στη Θεσσαλονίκη οι ημερίδες μελέτης της Συνομόσπονδης Ομάδας για μια Ενωτική Ευρωπαϊκή Αριστερά / Πράσινη Αριστερά Βορείων χωρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (GUE/NGL).

Στις ημερίδες μελέτης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως εισηγητές οι: Βαγγέλης Μπούτας, από την ΠΑΣΥ, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Στέλιος Βαλανάς, από τη Συσπείρωση για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και τις Λαϊκές Ελευθερίες. Ηλίας Θερμός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Νίκος Καρατουλιώτης, υποστράτηγος ε.α.. Κώστας Αβραμόπουλος, από την κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Γιώργος Χαβατζάς, από το Βαλκανικό Αντινατοϊκό Κέντρο.

Εισηγήσεις επίσης θα κάνουν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πατάκης, Στρατής Κόρακας και Κώστας Αλυσσανδράκης. Οι ημερίδες συνεχίζονται σήμερα και αύριο. Στη διάρκεια των εργασιών οι ευρωβουλευτές της ομάδας (GUE/NGL) θα ενημερωθούν για τα μέτρα αστυνόμευσης και καταστολής που σχεδιάζονται από την ελληνική κυβέρνηση ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται να γίνουν τον Ιούνη στη Θεσσαλονίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ