Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Ξεδιπλώνεται σε πόλεις και χωριά

Με εντεινόμενους ρυθμούς γενικεύεται και αγκαλιάζει τις πόλεις και την ύπαιθρο η Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Στο επίκεντρο της Εξόρμησης των κομμουνιστών βρίσκεται η ενημέρωση του λαού και η συζήτηση μαζί του για τις ολοκληρωμένες θέσεις του Κόμματος για τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα, η πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων σε αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική, δημοκρατική κατεύθυνση, η διάδοση του «Ρ», η αύξηση της ακροαματικότητας του «902» και άλλα. Πιο συγκεκριμένα:

-- Εκδήλωση τιμής για το «Ριζοσπάστη», με παρουσίαση του Λευκώματος της περιόδου 1941 - 1945 (Κατοχή - Δεκεμβριανά), διοργανώνει για αύριο Τετάρτη 28/5, στις 7 μ.μ., στη Φοιτητική Εστία (Πατησίων 279 - 281), η Αχτίδα 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βιβλία, ενώ θα προβληθεί βίντεο σχετικό με το θέμα.

-- Σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργανώνει την Πέμπτη 29/5, στο ξενοδοχείο «Ληθαίον», η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ με θέμα «Το ΚΚΕ συζητάει με τις γυναίκες την πολιτική του πρόταση», θα μιλήσει η Λίτσα Ούντρια, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Κύμης του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία την Παρασκευή 30 Μάη, με τη βουλευτή Λιάνα Κανέλλη. Στις 10.30 π.μ., θα επισκεφθεί την «Ηλεκτρομηχανική ΕΓΕ» Κύμης, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας και στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων, την ώρα του διαλείμματος. Το μεσημέρι, θα επισκεφθεί το Δήμο Κύμης και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ, που θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Η ΚΟ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και αγώνα στον ιστορικό τόπο των Κορυσχάδων. Θα μιλήσει ο Λουκάς Γκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Β. Φυτσιλής, αντιπρόεδρος της ΠΕΑΕΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Ιούνη, στις Κορυσχάδες, στις 11.30 το πρωί.

Στην Κρήτη

-- Αύριο, Τετάρτη 28 Μάη

  • Σύσκεψη της ΚΟΒ Υγείας στο Ηράκλειο στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή το Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση - ομιλία στις Αρχάνες Ηρακλείου στις 7.30 το απόγευμα.

-- Την Πέμπτη 29/5

  • Πολιτική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο στο Εργατικό Κέντρο, στις 8.00 το βράδυ με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σύσκεψη στα Χανιά, στη Νέα Χώρα, στις 8 το βράδυ, στο καφενείο «Φραγκιού» και στον Αϊ - Γιάννη, την ίδια ώρα, στο καφενείο «Απόλλων.

-- Την Παρασκευή 30/5

  • Σύσκεψη στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρτεμισία».

-- Το Σάββατο 31/5

  • Πολιτική συγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, με ομιλητή το μέλος του Γραφείου Περιοχής, Βασίλη Κόκκινο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ