Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και οι ευθύνες της «Θεσσαλίας»

Βεβαίως, ο Α. Γιουρμετάκης δε φταίει, καθότι αυτή τη «δουλιά» έμαθε να κάνει, αυτή κάνει και σιγά που θα πάει να μάθει τη σωστή δημοσιογραφία, όταν βρίσκει εργοδότες, που τον πληρώνουν να περιφέρει τον αγοραίο αντικομμουνισμό του. Η ευθύνη βαρύνει τους υπευθύνους της «Θεσσαλίας», οι οποίοι τον έχουν στη «δούλεψή» τους, υποθάλποντας και προβάλλοντας την αντικομμουνιστική προπαγάνδα του.

Το γεγονός, δε, ότι η εφημερίδα συνεχίζει να «φιλοξενεί» τα αντι-ΚΚΕ ψεύδη του, παρά το ότι επισημάνθηκε, αρμοδίως, στους υπευθύνους της πως αυτό είναι απαράδεκτο, αποδεικνύει ότι η «δουλιά» είναι μελετημένη, προγραμματισμένη και έχει συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους κι επιδιώξεις.

Φυσικά, είναι δύσκολο να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Οχι μόνο γιατί το ΚΚΕ στη Θεσσαλία έχει βαθιές ρίζες μέσα στο λαό - σε αντίθεση με το ΣΥΝ, που δε τυγχάνει λαϊκής εκτίμησης και δεν έχει πολιτική επιρροή - αλλά και γιατί είναι τόσο ωμός ο αντικομμουνισμός που «παράγεται» και «προσφέρεται», που δεν είναι και τόσο αποτελεσματικός...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ