Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Νοτίου Ελλάδας (ΔΤΕΝΕ) της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα, θα πραγματοποιήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, σήμερα Τετάρτη, στις 9 το πρωί.

-- Σήμερα, Τετάρτη, 11/6, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αιγάλεω, η ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αιγάλεω του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Οι επιπτώσεις των αντιλαϊκών αποφάσεων που θα παρθούν από τους ηγέτες των χωρών της ΕΕ, η πρόταση του ΚΚΕ για το ρόλο και το χαρακτήρα της ΕΕ, τις πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του Κόμματος». Θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση σήμερα, Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Θήβας, με θέμα: «Οι αιτίες που γεννούν την ανεργία και οι προτάσεις του ΚΚΕ».

-- Εκδήλωση με θέμα «Με τις αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της "Δράσης" στη Θεσσαλονίκη», διοργανώνουν οι ΚΟΒ Εξαρχείων-Γκύζη του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, στις 13/6, στις 7.30 μ.μ., στα Παναθήναια.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 14/6, στις 9.15 μ.μ., στην παραλιακή ταβέρνα «Ο Μιχάλης», στη Νέα Λάμψακο.

Στον Πειραιά

Σήμερα, Τετάρτη, 11/6:

  • Συγκέντρωση-συζήτηση της ΚΟΒ Περάματος στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 73), με τον Νίκο Σοφιανό, Γραμματέα της ΚΟΠ και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Περιοδεία στο Βιολογικό Καθαρισμό Ψυττάλειας, με τον Μιχάλη Νουφαρίτση, μέλος της ΕΠ
  • Σύσκεψη Οικοδόμων Κοκκινιάς, στο καφενείο-στέκι στον Αγ. Νικόλαο, με τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ

Αύριο, Πέμπτη 12/6

  • Συγκέντρωση γυναικών στον Κορυδαλλό, στην αίθουσα «Πλειάδες», στις 7 μ.μ., με την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ
  • Περιοδεία του Γιάννη Νάκη, μέλους της ΚΕ, υπεύθυνου για τα Σώματα Ασφαλείας, σε ΥΕΝ, επισκευαστική βάση Λιμενικού και σταθμούς Πυροσβεστικής

Την Τρίτη 17/6

Περιοδεία και συνάντηση με τοπικούς φορείς, της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, στον Πόρο και στο Γαλατά.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Τετάρτη 11/6

-- Στο Ηράκλειο

  • Σύσκεψη φίλων και οπαδών στη συνοικία του Ατσαλένιου, στις 8 το βράδυ στα γραφεία της ΚΟΒ Ατσαλένιου

Αύριο, Πέμπτη 12/6

-- Στο Ηράκλειο

  • Περιοδεία στο εργοτάξιο Παγκρήτιου Σταδίου

-- Στα Χανιά

  • Πλατιά σύσκεψη φίλων και οπαδών στις Καλύβες, που οργανώνει η ΚΟΒ Αρμένων. Η σύσκεψη θα γίνει στην παλιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ