Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια μικρή πρόγευση...

Γρηγοριάδης Κώστας

«Τα τελευταία χρόνια ζούμε τον εκσυγχρονισμό, δηλαδή την ποιοτική αναβάθμιση του κοινωνικού ή βιοτικού επιπέδου... Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε αποφασιστικά στην απασχόληση, στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και στην ειρήνη. Στο μεγάλο πρόβλημα της υγείας, το ΠΑΣΟΚ απαντά με κατασκευή νέων σύγχρονων νοσοκομείων, εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση των δημόσιων ταμείων, πάντοτε με στόχο την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών. Το επίκεντρο της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι η εξασφάλιση σε κάθε περίπτωση των θέσεων εργασίας και η δημιουργία νέων.

Σ' αυτήν την προσπάθεια, βέβαια, είναι γνωστό ότι αντιστέκονται σθεναρά οι γνωστοί σε όλους μας "έχοντες και κατέχοντες". Να υπενθυμίσουμε ότι ο λαός και ο εργαζόμενος σίγουρα δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, δεν ξεχνά τα ξερονήσια (Γυάρος, Μακρόνησος)... Να υπενθυμίσουμε επίσης στους δογματικούς του Περισσού ότι η επαναστατική γυμναστική είναι καλή όταν έχει αποτέλεσμα...».

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα μαθαίνουμε από την ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε η Τομεακή Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Μετρό. Και το πράγμα θα ήταν για γέλια, αν δεν εξέφραζε, σε μικρογραφία, αυτό που τους επόμενους μήνες θα βιώσει ο ελληνικός λαός, στη μακρά προεκλογική περίοδο, υπό την καθοδήγηση του δίδυμου Σημίτη - Λαλιώτη. Το «αντιδεξιό» σύνδρομο, ο λαϊκισμός και ο αντικομμουνισμός θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Αυτά είναι και τα τελευταία που απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ για να «ταΐσει» το εκλογικό σώμα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ