Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ
Τα προβλήματα δε λύνονται από όσους τα δημιουργούν

Σε εκδήλωση της ΚΟ ΕΒΕ του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, μίλησε χτες ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Motion Team

Να προβληματιστούν από την πείρα τους και να ενισχύσουν με όλους τους τρόπους το ΚΚΕ, κάλεσε τους εμπόρους, τους βιοτέχνες και τους μικροεπαγγελματίες της Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας χτες σε εκδήλωση - συζήτηση, που διοργάνωσε η ΚΟ ΕΒΕ του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Δ. Δημητρίου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Α. Ποζρικίδης, πρόεδρος της ΟΕΕΘ και ο Σ. Ζαχαρέλης, πρόεδρος της ΟΒΣΘ.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, εκ μέρους της ΚΟ ΕΒΕ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ο Ν. Πολίτης μετέφερε τη διάθεση των επαγγελματιών της πόλης να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών σε λιγότερο από δέκα μέρες στο «Πόρτο Καρράς». Παράλληλα, κάλεσε τα σωματεία των ΕΒΕ να πάρουν αποφάσεις μαζικής συμμετοχής στη μεγάλη διαδήλωση που διοργανώνει η «Δράση Θεσσαλονίκη 2003» το απόγευμα του Σαββάτου, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την ανάγκη να συνειδητοποιήσουν οι ΕΒΕ ότι «είναι ουτοπία να περιμένουν λύσεις στα προβλήματά τους από αυτούς που τα δημιουργούν», τόνισε, στην ομιλία του, ο Σπύρος Στριφτάρης. «Δεν μπορούν σήμερα οι βιοτέχνες να περιμένουν ικανοποίηση στο αίτημα για προστασία της ντόπιας παραγωγής από κυβερνήσεις που τα κόμματα που τις στηρίζουν έχουν ψηφίσει και στην ΕΕ και στη χώρα μας την ελεύθερη διακίνηση αγαθών στα πλαίσια των τεσσάρων ελευθεριών της Συνθήκης του Μάαστριχτ», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, ενώ, απευθυνόμενος στους εμπόρους και τους μικροεπαγγελματίες, τόνισε ότι η «ληστεία» τους από τις τράπεζες δεν πρόκειται να σταματήσει, «όσο τα κόμματα που κυβερνούν, ανεξάρτητα αν έχουν το ίδιο όνομα ή όχι, θεωρούν ότι η οικονομία πάει καλά εάν αυξάνονται τα κέρδη των τραπεζών».


Motion Team

«Η αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων σε βάρος του δικομματισμού και των συνοδοιπόρων του και υπέρ του ΚΚΕ, εδώ που φτάσανε τα πράγματα, είναι για τους ΕΒΕ μονόδρομος πραγματικός και όχι διλημματικός και πλασματικός», κατέληξε ο Σπύρος Στριφτάρης.

Μετά το τέλος της ομιλίας, το λόγο πήραν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων των ΕΒΕ και ακολούθησε συζήτηση με τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2003-06-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2003-06-03 00:00:00.0)
Συγκέντρωση - συζήτηση για τα προβλήματα των ΕΒΕ (2003-05-28 00:00:00.0)
Σήμερα η συγκέντρωση - συζήτηση (2001-05-30 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα (1997-03-05 00:00:00.0)
Οι θέσεις του ΚΚΕ για τους ΕΒΕ (1995-03-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ