Τετάρτη 11 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Πλούσιο πρόγραμμα δράσης μπροστά στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα πλατιάς συμμετοχής στις διαδηλώσεις που οργανώνει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, μεταφέρουν στους χώρους δουλιάς, σε εργοστάσια και γραφεία, σε συνοικίες, οι κομμουνιστές της Αθήνας, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Η ΚΟΑ του ΚΚΕ εδώ και καιρό σχεδιάζει τη μετάβαση εργαζομένων της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη και λαμβάνει όλα τα μέτρα για την επίτευξη του στόχου, να είναι αυτή όσο το δυνατόν μαζικότερη.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις, ενώ η ΚΟΑ έπειτα από την πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη» της Κυριακής, προετοιμάζει μεγάλη εξόρμηση με την εφημερίδα για σήμερα Τετάρτη με επικεφαλής τα μέλη της Επιτροπής Πόλης και των Αχτιδικών Επιτροπών.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, και οι παρακάτω περιοδείες:

-- Σήμερα Τετάρτη, η ΚΟ Ιλίου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη» στο ΙΚΑ, στις 8 το πρωί και θα ακολουθήσει περιοδεία με τον Σήφη Κωτσαντή, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Πέμπτη, 12 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι, στο «Πράκτικερ» Ταύρου, με τον Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Αύριο Πέμπτη, 12/6, περιοδεία στους εργατοϋπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας, στις 6.30 π.μ., θα κάνει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, την Πέμπτη, 12/6, ο Κ. Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στους εργάτες του Δήμου Ηλιούπολης, στις 7 το πρωί.

-- Στις 17/6, στην «ΕΛΑΪΣ», στις 7.30 το πρωί, θα περιοδεύσει ο Π. Γρατσάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ