Παρασκευή 13 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις μπροστά στο σταθμό της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζει το ταξίδι του το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο σταθμό του στη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της Οργάνωσης που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 19 - 22 Ιούνη.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες είναι:

Σήμερα, Παρασκευή

- Στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς (Θεσσαλονίκη) με θέμα «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Αθανασιάδου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

- Στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Παλεύουμε για μια άλλη Ευρώπη, των λαών, του σοσιαλισμού», με ομιλητή τον Κώστα Βροχόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην πλατεία στο Χαριλάου, με θέμα «Θεσσαλονίκη, Λαϊκή Αντισύνοδος 20-21-22 Ιούνη», με ομιλητή το Νίκο Φρέγκογλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

- Στην Αρτα, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, οι ΟΒ ΤΕΙ πραγματοποιούν στις 8:30 μ.μ. εκδήλωση με θέμα: «Κούβα, στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού, άλλος ένας λαός που αντιστέκεται». Θα μιλήσει η Ολυ Τσουμάνη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και θ' ακολουθήσει συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα του ΤΕΙ.

- Διήμερο εκδηλώσεων ξεκινάει η Νομαρχιακή Οργάνωση Κέρκυρας με προβολή της ταινίας «Ο ακήρυχτος πόλεμος», σήμερα Παρασκευή, στο Τμήμα Ιστορίας, στις 8 το βράδυ και αύριο Σάββατο από τις 8 το βράδυ και μετά θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου στο Πεντοφάναρο, με θέμα «Αλληλεγγύη στην Κούβα».

Επίσης, αύριο Σάββατο

- Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, στις 8 μ.μ., με θέμα την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας στις κινητοποιήσεις στις 19 - 22 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη και στη 12η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ