Παρασκευή 13 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μαζική εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας

Μαζική εξόρμηση θα πραγματοποιήσει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ το Σάββατο στις 10 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία την Ομόνοια (μπροστά από το «Χόντο») και καλεί μέλη διοικήσεων σωματείων και συνδικαλιστές να συμμετάσχουν για να καλέσουν τους εργαζόμενους και το λαό της Αθήνας να διαδηλώσουν μαζικά στις 21 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη ενάντια στις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές που θα αποφασιστούν στη Σύνοδο Κορυφής και θα εφαρμοστούν από την Ευρωπαϊκή Ενωση, την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο.

Αλωνίζουν τους εργασιακούς χώρους

Τους χώρους εργασίας αλωνίζουν, στο μεταξύ, οι συνδικαλιστές ταξικών σωματείων και συνδικάτων της Αθήνας και μέλη της Γραμματείας Αθήνας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, απλώνοντας στους εργαζόμενους το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιούνη, για να υψώσουν φωνή αντίστασης στις αντιλαϊκές - αντεργατικές πολιτικές που θα αποφασιστούν στη Σύνοδο Κορυφής.

Δεκάδες περιοδείες και εξορμήσεις γίνονται καθημερινά και τις επόμενες μέρες θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων περιοδείες θα γίνουν, σήμερα Παρασκευή στα εργοστάσια Μετάλλου «ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ», «ΒΙΚΤΩΡΙΑ», «ΣΒΑΜΠΕ», στα καταστήματα στην περιοχή Αλεξάνδρας και Κολωνακίου και στις επιχειρήσεις τύπου - χάρτου και γραφικών τεχνών σε Αλιμο, Μπραχάμι, Ταύρο, στο ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων. Την Τρίτη στα εργοστάσια Μετάλλου «ΕΛΒΙΟΜ», «ΛΑΝΤΑ», στο νοσοκομείο «Υγεία» και στους εργάτες του Δήμου Αιγάλεω. Την Τετάρτη στα εργοστάσια Μετάλλου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» και «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» και στους εργάτες του Δήμου Χαϊδαρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ