Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...«Δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας από τηλεοράσεως ενίσχυσαν την αισιοδοξία των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος για την έκβαση της εκλογικής μάχης, καθώς η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περιορίζεται σε λιγότερο από τρεις ποσοστιαίες μονάδες, ενώ, ταυτοχρόνως, διατηρείται η υπεροχή της πρωθυπουργικής εικόνας του κ. Γ. Παπανδρέου έναντι του κ. Κ. Καραμανλή» («ΒΗΜΑ»).

ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ...«Μία ποσοστιαία μονάδα κέρδισε το ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου και τη συστράτευση των στελεχών από την Κεντροδεξιά και την Κεντροαριστερά, σύμφωνα με δύο πανελλαδικές δημοσκοπήσεις. Το προβάδισμα της ΝΔ είναι πλέον μικρότερο των τριών ποσοστιαίων μονάδων» («ΝΕΑ»).

ΨΗΦΟ ΨΗΦΟ...«Περιορισμό της ψαλίδας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάτω από το κρίσιμο όριο των τριών ποσοστιαίων μονάδων δείχνουν τα γκάλοπ της Metron Analysis και της ALCO. Η εκλογική μάχη εξελίσσεται σε ντέρμπι ψήφο με ψήφο. Με σαφή πλεονεκτήματα εισέρχεται ο Γ. Παπανδρέου στην τελική ευθεία» («ΕΘΝΟΣ»).

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ...«Πρώτη φορά μετά την υπόθεση Πάχτα, το ΠΑΣΟΚ μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ κάτω από 3% σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις. Απορροφά τους κραδασμούς από τη συνεργασία με Μάνο, Ανδριανόπουλο, Ανδρουλάκη και Δαμανάκη. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρείται και πάλι καταλληλότερος, κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι περισσότεροι αναποφάσιστοι» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΨΑΛΙΔΑ...«Παρά τις κινήσεις εντυπωσιασμού που επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ μεγαλώνει. Η ΝΔ συνεχίζει να παίρνει ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα αυξάνει την επιρροή της στους νέους» («ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ...«Σε δύο νέες δημοσκοπήσεις καταγράφεται διαφορά 2,7 και 2,9 μονάδων υπέρ της ΝΔ, η οποία εμφανίζει νέα δυναμική στους νέους, στις αστικές περιοχές και τους αναποφάσιστους» («ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ