Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Ανταποδώστε το «μαύρισμα» στην κάλπη

Σε συγκέντρωση στη Λίμνη Ευβοίας μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Την ανάγκη να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ μέσα από τις κάλπες, για να αναπτερωθεί η ελπίδα και η προοπτική για καλύτερες μέρες της πλειοψηφίας του λαού, τόνισε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, σε ομιλία του τη Δευτέρα το βράδυ, σε συγκέντρωση που έγινε στον κινηματογράφο «Ελύμνιον» της Λίμνης.

Εκτιμούμε, επισήμανε, ότι συνολικά οι εργαζόμενοι δέχτηκαν ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις τους κατά την τελευταία εικοσαετία. Από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Γι' αυτό, συνέχισε, καθολική θα πρέπει να είναι και η απάντηση των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων αγροτών και ΕΒΕ, της νεολαίας, των γυναικών και των συνταξιούχων, όλων όσοι πλήττονται από την αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική τους. Απάντηση ηχηρή, που θα συρρικνώσει σημαντικά τη δύναμη του δικομματισμού και θα ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Αναφερόμενος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, στο Συνασπισμό, σημείωσε ότι είναι ανειλικρινής η πρότασή του για «ενότητα της Αριστεράς» που κάνει, γιατί η ηγεσία του, στήριξε, ακριβώς, τις επιλογές του κεφαλαίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ (Μάαστριχτ, ΟΝΕ, Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση), επιλογές που μαύρισαν τη ζωή των εργαζομένων και του λαού σ' όλους τους τομείς.

Γι' αυτό, κατέληξε ο Γ. Μαρίνος, ήρθε η ώρα του λαού ν' ανταποδώσει το μαύρισμα στην κάλπη, προχωρώντας ένα βήμα μπροστά. Ακόμα και όσοι δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, μπορούν να του δείξουν εμπιστοσύνη για τη συνεπή του στάση αντίστασης.

Τέλος, το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κάλεσε τους κομμουνιστές, μέλη, στελέχη, φίλους και ψηφοφόρους, τις μέρες που απομένουν ως την κάλπη, να μεταφέρουν το μήνυμα του ΚΚΕ σε όλους τους τόπους δουλιάς, σε όλα τα χωριά, σ' όλες τις γειτονιές, σπίτι το σπίτι. Ακολούθησε συζήτηση που κράτησε ως αργά. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, ενώ την εκδήλωση άνοιξε χαιρετίζοντας ο Κώστας Γιαννάκης, αντιδήμαρχος του Δήμου Ελυμνίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ