Πέμπτη 27 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ελλάδα: «Μέγας χορηγός» των ... βασανιστηρίων!

Η δήλωση είναι μνημειώδης! Και η ομολογία επίσης!

***

«Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα το 2002 ήρθε πρώτη στον κόσμο όσον αφορά στην κατά κεφαλή συνεισφορά της σε επιχειρήσεις διατήρησης της ειρήνης, και που η τρέχουσα συνεισφορά της παραμένει πολύ σημαντική»!

***

Αυτή είναι η δήλωση. Και, για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν την έκανε ο Μίλερ. Την έκανε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας, της «σεμνής» και «ταπεινής» κυβέρνησης της ΝΔ, ο κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργανώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη...

***

Τουτέστιν, δε φτάνει που οι Ελληνες πληρώνουν τα περισσότερα στον κόσμο (ακόμα και από τους Αμερικανούς πολίτες!) για να βασανίζει ανθρώπους ο Μπους στο Ιράκ, για να εκτελεί αμάχους στο Αφγανιστάν και για να ξεκληρίζει Σέρβους στο Κόσσοβο, αλλά είμαστε και «περήφανοι» κιόλας!

***

Μην τον κακολογήσετε πάντως τον κ. υπουργό. Ούτε τη νέα κυβέρνηση. Βλέπετε, οι άνθρωποι πορεύονται στην πεπατημένη. Βρήκαν μια δουλιά και απλώς τη συνεχίζουν. Θυμηθείτε ότι ο προκάτοχός του, ο κ. Παπαντωνίου και το ΠΑΣΟΚ, ήταν κι αυτοί τόσο «περήφανοι» (ραγιάδες) και τόσο συνένοχοι των εγκλημάτων του ιμπεριαλισμού, που έφτασαν να οργανώσουν ακόμα και ειδική εκδήλωση, για να «τιμήσουν» (!) την επέτειο των 50 χρόνων από τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο κατά της ...Κορέας!

***

(Α, ναι: Πώς θα σας φαινόταν, κύριε Σπηλιωτόπουλε, μια εκδηλωσούλα για να «τιμήσετε» και την εισβολή κατά της Σοβιετικής Ενωσης, το 1919; Μόνο το ΠΑΣΟΚ θα έχει τέτοιες «ιδέες»;)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ