Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το φυλλάδιο...

Τώρα μάλιστα, η κερδοσκοπία θα βάλει την ουρά στα σκέλια και θα υποχωρήσει ατάκτως... Μιλάμε, για την προχτεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία θα εκδοθεί - ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων - ενημερωτικό φυλλάδιο που θα διατίθεται στους ξένους επισκέπτες στα σημεία εισόδου της χώρας και θα περιλαμβάνει κατώτατες ενδεικτικές τιμές σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες που κρίνονται ως πρώτης ανάγκης.

Δηλαδή, τι θα μπορεί να κάνει ο όποιος τουρίστας διαβάζει στο φυλλάδιο ότι το άλφα προϊόν έχει ενδεικτική τιμή 0,50 ευρώ, αλλά το βρίσκει με 1 ευρώ ή και περισσότερο; Θα μπορεί να το αγοράσει στην πρώτη τιμή από το υπουργείο Ανάπτυξης..;

Και, πέρα απ' αυτό, ας σταματήσουν τα τροπάρια περί «ελεύθερης αγοράς» και «ανταγωνισμού» που θα ρίξουν τις τιμές. Η αγορά σκλαβώνεται και βαρυγκωμά συνεχώς και περισσότερο από τις μεγάλες επιχειρήσεις και την πλουτοκρατία και τα περί ελευθερίας δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά να επιχειρούν να κρύψουν και να εξωραΐσουν την αυξανόμενη συνεχώς ασυδοσία τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ