Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
30ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ξεκινούν οι προφεστιβαλικές

Το Σάββατο στα Γιάννενα, στις 5 Ιούλη μεγάλη συναυλία στον Πειραιά

Ανοίγει ο κύκλος των εκδηλώσεων του 30ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στις μεγάλες πόλεις, παράλληλα με τις προετοιμασίες των Οργανώσεων της ΚΝΕ για το 13ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιούλη, με επίκεντρο την Αθήνα και κατασκήνωση στους Αγίους Θεοδώρους. Το Διήμερο αποτελεί συνήθως τον πρώτο μεγάλο σταθμό του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, αλλά πριν από αυτό ξεκινούν οι πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις του μοναδικού νεανικού θεσμού σε πόλεις και χωριά όλης της χώρας.

Ετσι, το Σάββατο 26/6 οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ιωαννίνων και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ πραγματοποιούν προφεστιβαλική εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στο θεατράκι του Πάρκου Κάτσαρη (περιοχή Σκάλα) στα Γιάννενα. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ιμπεριαλισμός, Δημοκρατικά Δικαιώματα και "Τρομονόμος"» και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους: Δημήτρη Καλτσώνη, μέλος της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», Βασίλη Τσίκαρη, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Επίσης θα περιλαμβάνει εκθέσεις και συναυλία.

Επίσης, τα μέλη της Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ έχουν ξεκινήσει πλατιά εξόρμηση στη νεολαία της πόλης, καλώντας στη μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει την έναρξη των εκδηλώσεων του 30ού Φεστιβάλ στην πόλη. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5/7, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στις 9 μ.μ. και θα συμμετέχουν οι: Πάνος Κατσιμίχας, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Κοργιαλάς και Γιώργος Αλουπογιάννης. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Γκιώκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Πειραιά. Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία είναι 10 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ