Τετάρτη 23 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΠΑ...

...ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ: «Μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση του χρόνου εργασίας, ριζική αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ, καθιέρωση ενεργών πολιτικών απασχόλησης, ενίσχυση τοπικών και περιφερειακών συμφώνων απασχόλησης...» (Τι ζητάνε οι βιομήχανοι, στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ: «Είναι φανερό ότι οι εργοδότες χρησιμοποιούν τις απολύσεις ως μέσο πίεσης για την ικανοποίηση αιτημάτων τους. Επισημαίνουν οι Ελληνες βιομήχανοι ότι τα σοβαρά εμπόδια για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους είναι η φορολογία και οι υψηλές εργοδοτικές εισφορές για την κοινωνική ασφάλιση του προσωπικού που απασχολούν» (Το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΤΟ ΖΟΥΜΙ: «Τα στοιχεία της έρευνας για την πορεία της ελληνικής βιομηχανίας αποτυπώνουν τα προβλήματα ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζει η παραγωγική βάση της χώρας (...) είναι φανερό ότι θα πρέπει να προωθηθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές με βασικό στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας» (Το άρθρο του Π. Αμυρά στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ»: «Μειωμένος κατά 23.181 άτομα ήταν τη φετινή χρονιά ο μαθητικός πληθυσμός στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ φθίνει και ο αριθμός των καθηγητών που εργάζονται στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας» (Το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ