Πέμπτη 18 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποτέλεσμα δεν είναι μόνο οι ψήφοι

Μπορούμε να προβάλουμε, ακόμη πιο αποφασιστικά έναν άλλο τρόπο ζωής, επισήμανε σύντροφος από την Αρτα, και αυτό μπορεί να γίνει πρώτα απ' όλα από τα στελέχη, αλλά και απ' όλους τους κομμουνιστές, ως πρότυπα λαϊκών αγωνιστών, απέναντι στην υποταγή στο χρηματιστήριο και τον τζόγο που προβάλλει η άρχουσα τάξη.

  • Είναι σημαντικό, είπε σύντροφος από την Κέρκυρα, το γεγονός ότι μέσα από την προεκλογική δραστηριότητα, σε 20 σούπερ μάρκετ αποκτήσαμε μέσα στους εργαζόμενους επαφή, με 20 οπαδούς του Κόμματος. Δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες, αλλά και την ανάγκη να μονιμοποιήσουμε τη δράση στους χώρους δουλιάς.
  • Η οργάνωση της ΚΝΕ, πρόσθεσε ο νεολαίος σύντροφος, συζήτησε με 4-5 χιλιάδες νεολαίους και συνδύασε την προεκλογική δουλιά, με τη δημιουργία συλλόγων στα δημόσια ΙΕΚ, νέες ΟΒ σε χώρους δουλιάς, ενώ από τις εξορμήσεις στις επιχειρήσεις, βρήκαν οπαδούς του Κόμματος τους οποίους και συνέδεσαν με την Κομματική οργάνωση της περιοχής.
  • Η επίθεση στο Κόμμα εντείνεται, είπε άλλος σύντροφος, αλλά αναπτύσσονται διεργασίες και προβληματισμοί σε αρκετούς ανθρώπους, που μπορεί να οδηγήσουν και σε αγώνες. Με τη δική μας δράση, πρέπει να συμβάλουμε ώστε αυτοί να αποκτούν προσανατολισμό εναντίωσης στην εφαρμοζόμενη πολιτική.
  • Οι οπαδοί δούλεψαν δραστήρια και αποφασιστικά, στο πλάι της Οργάνωσης. Μας πήγαν σε καινούριο κόσμο, που χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα τον συναντούσαμε. Αποτελούν μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια της δράσης μας, αλλά και για την ανάπτυξη της Οργάνωσης, είπε σύντροφος από την Πρέβεζα.

Να μερικές από τις πιο σημαντικές επισημάνσεις που ξεπερνούν κατά πολύ την προεκλογική δραστηριότητα. Για το ΚΚΕ, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι μετρήσιμο μόνο σε ψήφους. Ανάλογα τέτοια αποκρυσταλλώματα, αποτελούν παράγοντες για πιο αποτελεσματική, σε ποσότητα και ποιότητα δουλιά στη συνέχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ