Πέμπτη 14 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενάντια στο «ευρωσύνταγμα»

-- Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη, διοργανώνει στη Χαλκίδα, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Βενιζέλου 12, απέναντι από τα δικαστήρια), εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Ευρωσύνταγμα - Νέα δεσμά για τους λαούς». Ομιλητές θα είναι ο Στρατής Κόρακας, μέλος της Δημοκρατικής Συσπείρωσης και ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «ΟΧΙ στο Ευρωσύνταγμα - ΟΧΙ στην ΕΕ». Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού διοργανώνει εκδήλωση για το «ευρωσύνταγμα» σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης). Θα μιλήσουν η Ελένη Ζαφειρίου, μέλος της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» και ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης.

-- Πικετοφορία κατά του «ευρωσυντάγματος» διοργανώνει η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. από τα γραφεία της ΝΕ.

-- Οι Επιτροπές Ειρήνης Παλλήνης, Γέρακα, Γλυκών Νερών και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 17/4, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Παλλήνης με θέμα το «ευρωσύνταγμα». Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Φωτιάδης καθηγητής στα ΤΕΙ Πειραιά. Θα προηγηθεί πικετοφορία από το μνημείο του Λαμπράκη στην Παλλήνη ως το Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ