Πέμπτη 14 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Για κάποιες βραχονησίδες» (!!!)...

Μετά τα χτεσινά στα Ιμια «έλαμψε» για μια ακόμα φορά ο ΠΑΣΟΚικός λόγος. Είπε ο κ. Παπανδρέου:

«Θα έπρεπε να ήταν πιο εμφανής και πιο ουσιαστική η αντίδραση» του κ. Μολυβιάτη.

Αυτή πάνω - κάτω είναι στάση και όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που στα σχόλιά τους μέμφονται τη στάση του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόταν στην Τουρκία.

*

Ομως, για όσους έχουν ασθενή μνήμη πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μολυβιάτης εφάρμοσε και σε αυτή την περίπτωση (κατά γράμμα μάλιστα) την πολιτική του... ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα του Γιώργου Παπανδρέου.

Αντί άλλης απόδειξης, σας παραθέτουμε τη δήλωση που είχε κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου την εποχή που ήταν εκείνος υπουργός Εξωτερικών και χόρευε τα «ζεϊμπέκικα» με τον Τζεμ, παρ' ότι η Τουρκία έθετε και θέτει θέμα «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο:

«Θα μου φαινόταν περίεργο να πετάξει μια σοβαρή χώρα μια ολόκληρη πολιτική στον κάλαθο των αχρήστων, δηλαδή να την υποβαθμίσει, για κάποιες βραχονησίδες» (!!!), έλεγε τότε ο κ. Παπανδρέου (23/10/2000, «Νέα») για την πολιτική της Ελλάδας στα ελληνοτουρκικά. Πολιτική που όπως βλέπετε, είτε την εφαρμόζει η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ, παραμένει εξίσου «σοβαρή»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ