Τετάρτη 29 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Μαλλιοτραβιούνται» στη Λάρισα

Οξύνονται οι εσωκομματικές κόντρες στην οργάνωση Λάρισας του ΠΑΣΟΚ και ο απόηχος των τσακωμών φτάνει, καθημερινά, μέχρι και τα ΜΜΕ. Δημόσιες είναι, πλέον, οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη συντονίστρια της Νομαρχιακής Οργάνωσης, Αγγέλα Βαγενά, και στη συντονίστρια της Δημοτικής Οργάνωσης, Σταυρούλα Γκούμα, «στα μαχαίρια» βρίσκεται ο πρώην δήμαρχος Χρ. Καφφές με τον πρώην νομάρχη Γ. Φλώρο κι αλληλοκατηγορίες εκτοξεύουν κι άλλα στελέχη.

Οι αντιπαραθέσεις έχουν, περισσότερο, προσωπικό χαρακτήρα, καθώς, μετά την απώλεια της κυβερνητικής εξουσίας και την ανάληψη της ηγεσίας του Κινήματος από τον Γ. Παπανδρέου, γίνεται ανακατανομή των κομματικών αξιωμάτων και τα στελέχη διαγκωνίζονται για να πάρουν κάποιο πόστο στον κομματικό μηχανισμό ή για να προωθηθούν σε θέσεις και κυρίως στην Αυτοδιοίκηση.

Η «μεγάλη γκρίνια», όμως, δεν οφείλεται μόνο στις προσωπικές φιλοδοξίες των στελεχών, αλλά και στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν πάει καλά» στην περιοχή. Το Κίνημα δε βρίσκει αποδοχή και δεν έχει επιρροή στα λαϊκά στρώματα, που θυμούνται πώς κυβέρνησε κι αντιλαμβάνονται ότι ως αντιπολίτευση βοηθάει την κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική και να προχωρήσει στη σφοδρή επίθεση κατά των λαϊκών δικαιωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ