Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μάταια «αλυχτάνε»...

Την ώρα που οι ταξικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη για να φτάσει το κάλεσμα αντίστασης παντού, οι δυνάμεις της ταξικής υποταγής προσπαθούν να ορθώσουν εμπόδια στην επικοινωνία του ΠΑΜΕ με τους εργαζόμενους.

Χτες, στο τμήμα τηλεφωνικών κέντρων του ΟΤΕ, στη Θεσσαλονίκη, όπου απασχολούνται νέοι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους φοιτητές, οι ΠΑΣΚίτες συνδικαλιστές του ΟΤΕ, που σε λίγο καιρό φεύγουν με την «εθελούσια», αφού πρώτα ξεπούλησαν τα δικαιώματα των νέων συναδέλφων τους, επικαλούμενοι εντολές του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Νίκου Γιαννόπουλου, επιχείρησαν να εμποδίσουν τους συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και τα στελέχη του ΠΑΜΕ να μιλήσουν στους εργαζόμενους.

Η επιχείρηση παρεμπόδισης, βέβαια, έπεσε στο κενό. Οπως τις προηγούμενες φορές, έτσι και χτες, αλλά και αύριο, κάθε φορά που θα εκδηλώνεται προσπάθεια τρομοκράτησης, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα τη «σπάνε». Και κόντρα στα «σκυλιά που αλυχτάνε», θα βρίσκουν τον τρόπο να φτάνουν στους εργαζόμενους, να συζητούν μαζί τους για το δρόμο της προοπτικής, το δρόμο της ταξικής πάλης, που οδηγεί σε ευθεία σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του, όποιον μανδύα κι αν φορούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ