Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Διοργανώνει καμπάνιες για να... πατάξει την ακρίβεια!

Αφού με την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε εκτίναξε τα ποσοστά της ακρίβειας, ευνόησε την κερδοσκοπία και στήριξε την αύξηση των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου, τώρα το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει πανελλαδικές καμπάνιες για να ενημερώσει το λαό για το «φαινόμενο»!!

Ρίχνοντας στη... μάχη κατά της ακρίβειας 5.000 στελέχη και 410 κλιμάκια, που θα βρεθούν αύριο Σάββατο σ' όλη την Ελλάδα με στόχο να αποτυπώσουν την κατάσταση της αγοράς και να ενημερώσουν τους πολίτες, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να καταπολεμήσει την ακρίβεια... Οπως ανακοίνωσαν χτες η γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ. Ξενογιαννακοπούλου και η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης Αν. Διαμαντοπούλου, η καμπάνια έχει τίτλο: «Ενεργοί πολίτες κατά της ακρίβειας».

Με επικοινωνιακά «τρικ» και σε μια επιχείρηση να εμφανίσουν το ΠΑΣΟΚ σαν το κόμμα που δήθεν ενδιαφέρεται για τα λαϊκά προβλήματα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να μεταφέρουν τις ευθύνες για την ύπαρξη του φαινομένου στην κυβέρνηση της ΝΔ. Την ίδια στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική, που βάλλει κατά του λαϊκού εισοδήματος και υπερασπίζεται τα κέρδη της πλουτοκρατίας, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου απέδωσε το... πρόβλημα στην πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης να το διευθετήσει και στην έλλειψη «άσκησης αποτελεσματικών ελέγχων στην αγορά, εγγύησης του ανταγωνισμού και πάταξης της κερδοσκοπίας».

Ο πολίτης να αντιμετωπίσει την ακρίβεια

Από την πλευρά της η Αν. Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ το Σάββατο θα αποκαλύψει το "φάντασμα" της αγοράς που είναι η ακρίβεια», αλλά επιχειρώντας να μεταθέσει τις ευθύνες στους πολίτες για την ύπαρξή της, τόνισε πως η καμπάνια «δεν έχει απλά τη διάσταση της αντικυβερνητικής πολιτικής, αλλά θέλει να βάλει τη διάσταση του ενεργού πολίτη, του ενεργού καταναλωτή, που παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της ακρίβειας»! Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να επαναφέρει την τακτική που ακολούθησε επί των κυβερνητικών του ημερών, με την οποία καλούσε τους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε «εμπάργκο» κατά προϊόντων και επιχειρήσεων που θεωρούν ότι ενισχύουν την ακρίβεια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ