Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ
«Συνεχίζω τον αγώνα από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Παραιτήθηκε από βουλευτής, στη θέση του, στη Β΄ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, η Βέρα Νικολαΐδου

Η Βέρα Νικολαΐδου
Η Βέρα Νικολαΐδου
Αποχαιρετάει τα έδρανα της Βουλής ο Γιάννης Πατσιλινάκος, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, επικεφαλής της αγωνιστικής παράταξης «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη». Την απόφασή του ο βουλευτής του ΚΚΕ τη γνωστοποίησε στην πρόεδρο της Βουλής Α. Μπενάκη - Ψαρούδα με επιστολή, στην οποία αναφέρει:

«Είναι γνωστό ότι για δύο και πλέον δεκαετίες συμμετείχα ενεργά στα κοινά και στις γενικότερες εξελίξεις μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ολα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα στο πλευρό των κατοίκων του Περάματος, μιας λαϊκής γειτονιάς, που δοκιμάζεται σκληρά από τις επιπτώσεις των πολιτικών επιλογών που ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται. Για τρεις τετραετίες οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν στο αξίωμα του δημάρχου του Δήμου Περάματος.

Οπως επίσης είναι γνωστό, στις εκλογές του Μαρτίου του 2004 αναδείχτηκα βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Πειραιά. Από τη νέα αυτή θέση συνέχισα τον αγώνα και αποκόμισα αρκετά χρήσιμες εμπειρίες στο σύντομο διάστημα συμμετοχής μου στο Κοινοβούλιο. Σταθερή μου σκέψη ήταν και παραμένει να συνεχίσω τον αγώνα για τα δίκαια των εργαζομένων και των κατοίκων του Περάματος από το "μετερίζι" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για αυτό το λόγο παραιτούμαι από το αξίωμα του Βουλευτή».

Τη θέση του θα καταλάβει η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, πρώην δήμαρχος Νίκαιας.


Ο Γιάννης Πατσιλινάκος
Ο Γιάννης Πατσιλινάκος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ