Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΩΡΑ»
Να καταδικαστούν οι απαγωγές «υπόπτων»

Κείμενο με το οποίο ζητείται από το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει το πρόγραμμα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ - Μ. Βρετανίας και της CIA για την απαγωγή, μεταφορά και βασανισμό «υπόπτων για τρομοκρατία»», κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης η δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα». Επίσης ζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο να απαιτήσει από την κυβέρνηση να απαντήσει αν αεροσκάφη συνοδευόμενα από τη CIA χρησιμοποίησαν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, Αγάπιος Σαχίνης, αναφέρθηκε στα όσα έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις απαγωγές ανθρώπων με την ανοχή της ΕΕ στη χώρα μας και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες από πράκτορες της CIA, καθώς και άλλων μυστικών υπηρεσιών. Επίσης ζήτησε την καταδίκη των μεθόδων αυτών, που με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας οδηγούν σε καθεστώς ωμής καταπάτησης των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που στο τέλος των παρεμβάσεων των δημοτικών συμβούλων απάντησε μία προς μία στις ερωτήσεις και τα ζητήματα που του ετέθηκαν, για το συγκεκριμένο θέμα αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ