Σάββατο 5 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ
χεράκια

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ διαστάσεις φαίνεται να προσλαμβάνει η συγκέντρωση των φιλοβασιλικών στοιχείων που κατέληξε σε αιματηρά επεισόδια, αφού οι Σοσιαλιστές κατηγόρησαν τον Σαλί Μπερίσα, ότι υποκινεί τα φιλομοναρχικά στοιχεία για να ασκήσει πίεση κατά των Σοσιαλιστών και να διαιωνίσει την ένταση, που συγκλονίζει τη γείτονα χώρα εδώ και μήνες (σελίδα 7).

ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ επιθετικότητα της κυβέρνησης προς την κατεύθυνση ολοκληρωτικής ουσιαστικά αφαίρεσης καθοριστικών ανθρώπινων δικαιωμάτων και κατακτήσεων, διαπιστώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ελλάδας, της οποίας η ολομέλεια συνεδρίασε και συζήτησε για τον "κοινωνικό διάλογο" και εκτίμησε την πορεία των αγωνιστικών εκδηλώσεων του κλάδου (σελίδα 9).

ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ των τιμών των τεύτλων και της παραγόμενης ζάχαρης, αποφάσισε να επιβάλει στους τευτλοπαραγωγούς της χώρας η κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή η παραγόμενη ζάχαρη στην Ελλάδα δεν επαρκεί για τις ανάγκες της, ενώ τα τελευταία χρόνια εισάγει χιλιάδες τόνους για να καλυφθούν οι ελλείψεις της εσωτερικής αγοράς (σελίδα 17).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ