Σάββατο 5 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Συγκέντρωση για την Ψυττάλεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαραυγής Κερατσινίου στις 9 Ιούλη στις 7.30 το βράδυ στην είσοδο του Ακροκέραμου, ζητώντας από τους αρμόδιους να πάρουν άμεσα αποτελεσματικά μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή από τα έργα της Ψυττάλειας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος επισημαίνει πως είναι γνωστό ότι όλα τα λύματα καταλήγουν στην περιοχή της Χαραυγής δίπλα στα σπίτια των κατοίκων. "Το έργο που έγινε κατάστρεψε όλη την παραλία αλλά και το νησάκι της Ψυττάλειας που μπορούσε να είναι τόπος αναψυχής στην υποβαθμισμένη περιοχή" επισημαίνει.

"Το έργο της Ψυττάλειας, σημειώνει ο Σύλλογος, κατασκευάστηκε χωρίς να πάρουν και τα ανάλογα μέτρα για το περιβάλλον και τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία των κατοίκων της Χαραυγής. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του έργου η κατάσταση είναι ανυπόφορη από οσμές, κουνούπια και μύγες και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Στις πολλές και έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων οι αρμόδιοι απαντούν: "Ολα έχουν καλώς, κανένα πρόβλημα". Αυτή είναι και η πρόσφατη απάντηση του Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ Κ. Αγγελόπουλου".

Ο Σύλλογος καλεί στη συγκέντρωση τους δημάρχους Κερατσινίου, Περάματος, Δραπετσώνας, τους βουλευτές της Β' Πειραιά, τον νομάρχη Πειραιά, τον Σύνδεσμο για το Περιβάλλον του Δήμου Πειραιά, τον Διευθυντή για το Περιβάλλον της ΕΥΔΑΠ, τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ