Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θαυμάστε "αντιπολίτευση"!

Δεν μπορεί να μη θαυμάζετε την "κλιμάκωση" της αντιπολιτευτικής τακτικής της ηγεσίας της ΝΔ, την "επόμενη μέρα" της παραίτησης του Α. Παπανδρέου!

Ο Μ. Εβερτ, άλλη μια φορά, αποδείχτηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στο ρόλο του ηγέτη κόμματος "αντιπολίτευσης" και να συμβάλει στη λύση των μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν το λαό. Ετσι χτες πρότεινε:

- Πρώτο: "Εντός της ημέρας ή αύριο να σταλεί το Προεδρικό Διάταγμα για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία" (σ.σ. της αντικατάστασης του Α. Παπανδρέου) (! ).

- Δεύτερο: Κάλεσε τον πρωθυπουργό, που θα ορκιστεί τις επόμενες μέρες, να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης πριν να λήξει το 15ήμερο (!! ).

- Τρίτο: Καθησύχασε τους πάντες λέγοντας ότι "στην πραγματικότητα ο πρωθυπουργός υπέβαλε την παραίτησή του, ανεξαρτήτως αν αυτή η λέξη αναφέρεται ή όχι στο κείμενο" (!!! ).

Με άλλα λόγια το μόνο που απασχολεί τον Μ. Εβερτ είναι να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να λύσει το πολιτικό πρόβλημα και βέβαια καθόλου δε σκέφτεται, ούτε θα μπορούσε, τα προβλήματα του τόπου και του λαού.

Ακριβέστερα πιστεύει, ότι αν λυθεί το πρόβλημα της "ακυβερνησίας", θα 'ρθει και η σειρά των προβλημάτων τα οποία θα αντιμετωπίσει από κοινού με τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Προς όφελος βέβαια, της οικονομικής ολιγαρχίας. Με τέτοια πολιτική συμπεριφορά και τακτική, πιστεύει ότι θα ξεγελάσει στο τέλος τους εργαζόμενους να τον εκλέξουν πρωθυπουργό; Μα γιατί αυτόν και όχι τον αντικαταστάτη του Α. Παπανδρέου, που είναι και "αυθεντικός";


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ