Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μπράβο, παιδιά

Στη διάρκεια αυτού του διμήνου, για πρώτη φορά μετά την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης, εκατοντάδες νέοι δυνάμωσαν τις γραμμές της ΚΝΕ. Η δίμηνη πολιτική καμπάνια στρατολογίας στην Οργάνωση ήταν η αφορμή. Γιατί για τους νέους που μορφώνονται, εργάζονται, που δε θέλουν να διαπραγματευτούν το δικαίωμα στη ζωή, η ΚΝΕ ήταν πάντα εκεί.

Με μόνα όπλα τα επιχειρήματα, το διάλογο και την αταλάντευτη αγωνιστικότητα, οι νέοι κομμουνιστές έδιναν πάντα τη μάχη στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, το χώρο εργασίας για αναδείξουν τα προβλήματα, να κατονομάσουν τους υπεύθυνους και να προτείνουν τη λύση που δεν είναι άλλη από τη μαζική πάλη μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, με την πολιτική του ΚΚΕ.

Ολη αυτή η δραστηριότητα, που με συνέπεια ανέπτυξαν οι Κνίτες, είχε ως φυσικό αποτέλεσμα τα μεγάλα ποσοστά κάλυψης του πλάνου της Οργάνωσης για αύξηση κατά 25% των μελών της Οργάνωσης. Και για ένα να είναι σίγουροι οι επίδοξοι νεκροθάφτες των ιδεολογιών: Οσο τα αδιέξοδα της νεολαίας θα μεγαλώνουν, όλο και περισσότεροι νέοι θα δυναμώνουν την ΚΝΕ και το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ