Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
1Τρόλεϊ μέχρι την Πετρούπολη

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η επέκταση της γραμμής τρόλεϊ από το Περιστέρι προς την Πετρούπολη. Αυτό υποσχέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κ. Κουλούρης, που επισκέφθηκε την Πετρούπολη. Οπως είπε ο Κ. Κουλούρης στον δήμαρχο της Πετρούπολης, Γ. Γιώγο, ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η μελέτη, ενώ μέσα στο Φλεβάρη θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.

Η επέκταση της γραμμής τρόλεϊ νούμερο 12 μέχρι την Πετρούπολη ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το θέμα της έγκρισης αυτού του έργου, που θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πετρούπολης, σκόνταφτε στον ΟΑΣΑ, ο οποίος δεν είχε εντάξει την επέκταση της γραμμής, παρά τις συνεχείς πιέσεις του δήμου Πετρούπολης. Αυτό συνέβαινε, ενώ ο ΗΛΠΑΠ είχε συμφωνήσει για την επέκταση και είχε αποδεχτεί να συγχρηματοδοτήσει ένα μέρος του έργου, και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών είχε εγκρίνει την ένταξη του έργου στο Νομαρχιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 1996.

Υπέρ της επέκτασης της γραμμής είχαν ταχθεί οι βουλευτές του ΚΚΕ, Μ. Κωστόπουλος και Δ. Κουμπούρης,οι οποίοι είχαν καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ