Πέμπτη 5 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕΡΡΕΣ
Βδομάδα Δράσης κατά των ναρκωτικών

Στα πλαίσια της Βδομάδας Δράσης ενάντια στα ναρκωτικά, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Σερρών, πραγματοποιείται εκδήλωση με πλατιά συμμετοχή φορέων μεθαύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Την Κυριακή 8/6, θα γίνει εκδήλωση με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας Σερρών.

Οπως τονίζεται στην προκήρυξη που μοιράζουν τα μέλη του Συλλόγου, "οι ανησυχητικές διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών επιβάλλει, περισσότερο από ποτέ, να γίνει υπόθεση συστηματικού και πολύμορφου αγώνα ολόκληρης της νεολαίας, κάθε οικογένειας, κάθε μέλους της κοινωνίας μας".

Ο Σύλλογος Γυναικών Σερρών δηλώνει ριζικά αντίθετος με την πρόταση διαχωρισμού των ναρκωτικών σε "μαλακά" και σκληρά, που προβάλλεται πιο έντονα τελευταία από πολιτικούς παράγοντες.

  • Την αντίθεσή του με τις "προσωπικές απόψεις" του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, περί ελεύθερης χρήσης των "μαλακών" ναρκωτικών, εκφράζει ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάκας "Ο Παρθενώνας", σε επιστολή που απέστειλε χτες στον πρωθυπουργό. Τονίζει ότι το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου είναι αντίθετοι "με τη χρήση παντός ναρκωτικού που οδηγούν τα άτομα σε χαρακτηριστικές διαταραχές του ψυχικού κόσμου τους, αλλά και της κοινωνικής τους συμπεριφοράς".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ