Σάββατο 25 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΝΕ
Αισθανόμαστε προνομιούχοι

Εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ, τον τελευταίο χαιρετισμό απεύθυνε η Ρίτα Νικολαϊδου,μέλος του Γραφείου του ΚΣ.

Μεταξύ άλλων τόνισε: "Η συντρόφισσα που σήμερα αποχαιρετούμε αφήνει πίσω της μια μεγάλη ιστορία. Είναι η ίδια που αποσιωπείται και διαστρεβλώνεται, που στιγμή δε θα πάψουν να συκοφαντούν, που πολύ θα ήθελαν να ξαναγράψουν. Είναι η ιστορία των πιο ελπιδοφόρων αγώνων του λαού μας, η ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Είναι το ιστορικό παρελθόν που οι νεότερες γενιές δεν έχουμε ζήσει και έχουμε ανάγκη να γνωρίσουμε και να το υπερασπίσουμε, για να ζήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Η συντρόφισσα που έφυγε, μας κληροδότησε την πίστη της σ' αυτό το μέλλον, στις κομμουνιστικές αξίες και το όραμα του σοσιαλισμού. Με το παράδειγμά της περισσότερο κι απ' τα λόγια της, έδειξε πως στον αγώνα για το σοσιαλιστικό μέλλον της ανθρωπότητας, στο συντροφικό αγώνα για τον εξανθρωπισμό του ανθρώπου, η ζωή ούτε ξοδεύεται ούτε σπαταλιέται, πως αντίθετα η ζωή αποκτά νόημα και μεγαλώνει, γιατί τρέφεται με αξίες και ιδανικά.Σήμερα, που εξαπλώνουν τόσο τη φτώχεια της ζωής όσο και της συνείδησης, αισθανόμαστε πραγματικά προνομιούχοι μ' αυτήν την τόσο πλούσια σε ιδανικά και αξίες κληρονομιά.

Το ΚΣ της ΚΝΕ αποχαιρετούμε την σ. Ρούλα Κουκούλου, ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ, που στάθηκε στον κοινό αγώνα με σταθερότητα, με τη δική της ξεχωριστή πολύτιμη προσωπικότητα. Η ανυποχώρητη προσφορά της στο λαό και στο Κόμμα μας, μέσα σε όλες τις συνθήκες, θα παραμείνει, ιδιαίτερα με τη σημερινή εκσυγχρονισμένη ιδεολογική τρομοκρατία, ζωντανό παράδειγμα για τους νέους που θέλουν να γίνουν αντάξιοι του Κόμματός μας.Στη μνήμη σου, αγαπητή μας συντρόφισσα, οι νέοι κομμουνιστές θα υποκλίνονται πάντα με περηφάνια".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ