Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  • ΛΗΣΤΕΙΑ με λεία 11.500.000 δραχμές κατήγγειλε χτες ο υπεύθυνος της εταιρίας πετρελαιοειδών "Αμέρικαν Κόμπανι". Σύμφωνα με την καταγγελία του Νικόλαου Αμερικάνου στις 10.20 το πρωί ένας άγνωστος οπλοφόρος μπήκε στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Ελευσινίων Μυστηρίων 39 στους Αγιους Ανάργυρους. Ο δράστης αφού άρπαξε τα χρήματα επιβιβάστηκε σε ΙΧ όπου τον περίμενε συνεργάτης του κι εξαφανίστηκαν.
  • ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ δολοφονήθηκε προχτές στο Βλυχό Μεγάρων μετά από συμπλοκή ανάμεσα σε οικογένειες Τσιγγάνων. Μέλη της οικογένειας Χριστάκη επιτέθηκαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον της οικογένειας Νικολάου με την οποία έχουν οικογενειακές διαφορές. Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε η πεθερά του Γιάννη Νικολάου, 44 χρόνων, Γιαννούλα Τσακίρη, 65 χρόνων, ενώ τραυματίστηκε ο ίδιος. Επίσης τραυματίστηκε ο συγγενής του Χρυσοβαλάντης Βέλλιος, 15 χρόνων.

Δράστες της επίθεσης φέρονται από την Αστυνομία οι Γιώργος Χριστάκης, 58 χρόνων, Λευτέρης Χριστάκης, 34 χρόνων και Γιάννης Χριστάκης, 22 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται.

  • ΜΕΤΕΦΕΡΕ λαθρομετανάστες στο εξωτερικό το αντί 800 δολαρίων "το κεφάλι". Πρόκειται για τον αυτοκινητιστή Παναγιώτη Βουλέ, που αναζητείται από την Ασφάλεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία το περασμένο Σάββατο μέσα στο φορτηγό του πιάστηκαν έξι Ινδοί, δυο Αιγύπτιοι, ένας Σουδανός, ένας Ιρανός κι ένας Μπαγκλαντέζος. Το όχημα ήταν στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί. Ο δράστης και άλλοι 27 ξένοι που επέβαιναν στο φορτηγό το έβαλαν στα πόδια κι εξαφανίστηκαν.
  • ΠΕΝΤΕ τόνους ακατάλληλης φέτας ανακάλυψαν χτες στο Γαλάτσι οι άνδρες της Αγορανομίας. Η ποσότητα του τυριού βρέθηκε σε θαλάμους των ψυγείων της εταιρίας "Παγοποιητική ΑΕ" και ήταν μέσα σε 287 δοχεία. Η ποσότητα αυτή ανήκει στην εταιρία "Διανομή - Τροφοδοσία ΕΠΕ" και υπεύθυνός της ήταν ο Κώστας Παπαδημητρίου, αφού η επιχείρηση αυτή δεν υπάρχει σήμερα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ