Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προβοκατόρικη ανακοίνωση της ΠΑΣΠ

Ανακάλυψε συμπόρευση της ΔΑΠ με τις ΠΚΣ! Καταγγελία του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

"Η ΠΑΣΠ στην προσπάθειά της να κρύψει την εκλογική της συντριβή, να αποπροσανατολίσει από τις σοβαρές ευθύνες που έχει μαζί με τη ΔΑΠ, στην κοινή προσπάθεια για τον εκφυλισμό και τη διάλυση του φοιτητικού κινήματος, επιδιώκει να ενοχοποιήσει την ΚΝΕ με γελοιότητες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις. Οι φοιτητές και οι σπουδαστές με την ψήφο τους θα στείλουν τους προβοκάτορες εκεί που πρέπει".

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ,απαντώντας στη γελοία προβοκάτσια που προσπάθησε να στήσει χτες η ΠΑΣΠ σε βάρος των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας και της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΣΠ διαβλέποντας την αισθητή μείωση της απήχησής της σε ΑΕΙ και ΤΕΙ "ανακάλυψε" σχέδιο παρεμπόδισης της εκλογικής διαδικασίας και επιβολής βίας και τρομοκρατίας από τη ΔΑΠ σε συνεργασία με τις ΠΚΣ!

Μέσα στην παραζάλη της εκλογικής συντριβής, η ΠΑΣΠ ξέχασε ότι πριν από λίγες μέρες τα μέλη και τα στελέχη των ΠΚΣ βρέθηκαν στο στόχαστρο των τραμπούκων της ΔΑΠ, που σε μία από τις επιθέσεις τους έστειλαν στο νοσοκομείο με σοβαρά κρανιακά τραύματα το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Σ. Πίσιο. Είναι φανερό ότι η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ, εντάσσεται σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει από τη μια τη δική της ραγδαία πτώση αλλά και την άνοδο των ΠΚΣ και γι' αυτό σπεύδει να προβοκάρει εκ των προτέρων αυτή την άνοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ