Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τα οικόπεδα θα σωθούν!

Ενα ακόμα Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε χτες στον Πειραιά, λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών του, με αποτέλεσμα να διασωθούν τα οικόπεδα της "Υπεραγοράς", που η παράταξη του Στ. Λογοθέτη θέλει να παραδώσει σε ιδιώτες για να τα τσιμεντοποιήσουν.

Η αποφασιστικότητα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των κατοίκων, οι προσφυγές των συμβούλων της Κίνησης "Πειραιάς Αναγέννηση" στην επιτροπή του άρθρου 18, ύστερα από τις οποίες ακυρώθηκε ως παράνομη η δημοπρασία που έγινε, απέτρεψαν και συμβούλους της πλειοψηφίας να εμφανιστούν στο χτεσινό ΔΣ, στηρίζοντας με την ψήφο τους μια παράνομη απόφαση.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο "μέτωπο" της παράνομης και ελεγχόμενης στάθμευσης η Δημοτική Αρχή, αφού κατάφερε να μεταφέρει το... διάλογο με τους εργαζόμενους εκεί που την εξυπηρετούσε, καταπάτησε ακόμη κι αυτή τη συμφωνία, στην οποία είχαν καταλήξει.

Ετσι ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα παγώσει κάθε δραστηριότητα της ιδιωτικής εταιρίας στον Πειραιά, έως ότου λυθεί οριστικά το θέμα, η ΣΕΛΜΟ συνεχίζει, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, να κόβει παράνομα κλήσεις. Από την περασμένη Παρασκευή μάλιστα έως σήμερα έχει εντείνει τη δραστηριότητά της, συνεργεία της κυκλοφορούν κανονικά στον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται εντός των ημερών να υποβληθούν μηνύσεις για την υπόθεση αυτή από το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ