Τρίτη 26 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κομμάτων της αντιπολίτευσης και φοιτητών για την ακύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις δημοτικές εκλογές της 17ης Νοέμβρη σε περίπου 210 εκλογικά τμήματα της Σερβίας (σελίδα 17).

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΑΙ οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση των πρώτων τεσσάρων επιχειρήσεων του ΟΑΕ (ΣΟΦΤΕΞ, ΜΕΛ, "Βωξίτες Ελευσίνας", ΚΕΡΑΦΙΝΑ ΑΕ), που έχει θέσει σαν άμεση προτεραιότητα η κυβέρνηση. Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν χτες γι' αυτό το σκοπό, στο υπουργείο Ανάπτυξης (σελίδα 20).

Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ συμμετοχή και η αύξηση των ταξικών δυνάμεων, χαρακτήρισαν τις αρχαιρεσίες στο σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις ιματισμού Λάρισας και του Συνδικάτου Οικοδόμων Καρδίτσας (σελίδα 20).

ΛΗΣΤΡΙΚΟ,εισπρακτικό και κοινωνικά άδικο χαρακτηρίζει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΚΕ, το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κύριας Ασφάλισης των αγροτών (σελίδα 25).

ΠΙΣΤΗ στις λαϊκές παραδόσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η δημοτική αρχή της Αγιάσου Λέσβου πραγματοποίησε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση για να ενημερώσει τους δημότες πάνω στο έργο της και τα προβλήματα του δήμου τους (σελίδα 27).

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ κινηματογράφος που συρρικνώνεται και ίσως σε λίγο δε θα έχει ούτε... Φεστιβάλ, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε χτες η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών με τον υπεύθυνο του Πολιτιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ (σελίδα 29).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ