Τρίτη 23 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι κομμουνιστές μπορούν να κερδίζουν μάχες

Δήλωση του Δ. Ζάχαρη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΚΟΑ

Με χτεσινή δήλωσή του στο "Ρ" ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και γραμματέας της ΚΟΑ, θα υπογραμμίσει:

"Οι κομμουνιστές της Αθήνας, τα μέλη του Κόμματος, οι Κνίτες και οι φίλοι του ΚΚΕ δώσανε αυτό το δίμηνο τρεις μεγάλες μάχες. Η πρώτη εκδηλώθηκε με τη μαζική συμμετοχή των κομμουνιστών στις εκδηλώσεις για το γιορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Η δεύτερη εκδηλώθηκε με τη μεγάλη παρουσία του κόσμου στο δυναμικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Κόμμα στο Πεδίο του Αρεως. Και η τρίτη με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα 80χρονα του Κόμματος.

Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, οι κομματικές οργανώσεις καλύπτουν και υπερκαλύπτουν τα πλάνα μιας τεράστιας οικονομικής εξόρμησης. Με αυτό τον τρόπο και την επιτυχία που έχει η Οικονομική Εξόρμηση, επιβεβαιώνεται η πολιτική επιρροή του Κόμματος σε πλατύτερες δυνάμεις, που το θέλουν πρώτο και κύρια στη νεολαία και τους εργαζομένους αλλά και γενικότερα σε όλο τον ελληνικό λαό.

Ταυτόχρονα, όμως, φανερώνεται και η δυνατότητα των κομματικών οργανώσεων να σχεδιάζουν, να δίνουν και να κερδίζουν σημαντικές μάχες. Ηδη, δέκα μέρες πριν κλείσει η Οικονομική Εξόρμηση, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας (ΚΟΑ) προσεγγίζει το πλάνο της και είναι περισσότερο από βέβαιο ότι πριν τελειώσει ο χρόνος θα το έχει υπερκαλύψει σε σημαντικό βαθμό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ