Σάββατο 14 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΒΟΙΩΤΙΑ
"Δε φεύγουμε απ' τους δρόμους"

Δε φεύγουν από τους δρόμους οι αγρότες της Φθιώτιδας, αν η κυβέρνηση δε δώσει λύση στα προβλήματά τους. Αυτή τους την απόφαση διατράνωσαν για άλλη μια φορά χτες στις συνελεύσεις τους οι "φρουροί των μπλόκων" και έγινε απόφαση των Συντονιστικών Επιτροπών.

Οι αγρότες του Δομοκού παραμένουν σταθερά στο Δρούγο και χτες αποφάσισαν συντονισμό των βημάτων τους με την Πανθεσσαλική Επιτροπή. Το ίδιο αποφάσισε και η Συντονιστική Αγροτών της Αμφίκλειας που παραμένουν παραταγμένοι. Στην Ανθήλη,οι αγρότες απέκλεισαν και χτες για μια ώρα την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, ενώ και νέο μπλόκο αγροτών έκανε την εμφάνισή του στη Ροδίτσα (πιο πάνω από την Ανθήλη).

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και στη Βοιωτία,ιδιαίτερα στην επαρχία Λιβαδειάς.Σήμερα, οι αγρότες στο μπλόκο της διασταύρωσης Υψηλάντη,στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Λιβαδειάς, θα περιορίσουν την κίνηση των οχημάτων χωρίς να αποκλείσουν το δρόμο και θα μοιράζουν ανακοινώσεις με τα αιτήματά τους.

Στον Ορχομενό,τα τρακτέρ κλείνουν δεύτερη βδομάδα στην πλατεία, ανά πάσα στιγμή έτοιμα να βάλουν μπρος για τη διασταύρωση.

Σε Κάστρο,Ρωμέικο και Πυρί Θηβών η κατάσταση παραμένει σταθερή και οι αγρότες στο "πόστο" τους.

Στο μεταξύ, την επόμενη βδομάδα, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Βοιωτίας διοργανώνει ευρεία σύσκεψη αγροτών της περιοχής Θηβών για να σχεδιάσουν τη δράση τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ