Σάββατο 14 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Δημοτικών Κινήσεων
  • Η "Προοδευτική Συνεργασία Ασπροπύργου" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Δημοτικές εκλογές - Διακήρυξη της Παράταξης - Πρόγραμμα δράσης". Η συγκέντρωση θα γίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου.
  • "Δημοτικές εκλογές - Διακήρυξη της παράταξης - Πρόγραμμα δράσης" είναι το θέμα της συγκέντρωσης - συζήτησης που διοργανώνει η "Πανδημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Μενιδίου".Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο, ώρα 10.30 π.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου (Δεκελείας 42 στο Μενίδι).
  • Στην Ελευσίνα η "Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση Ελευσίνας" οργανώνει συγκέντρωση με θέμα "Δημοτικές Εκλογές - Διακήρυξη της Κίνησης - Πρόγραμμα Δράσης". Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο, ώρα 10.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας.
  • Η Δημοκρατική Ενότητα Ιλίου θα κόψει την πίτα της την ερχόμενη Δευτέρα 16 Φλεβάρη 1998. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Ιλίου, ώρα 7μ.μ., και παράλληλα θα γίνει και απολογισμός δράσης της παράταξης για το προηγούμενο διάστημα.
  • Στο Κερατσίνι η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" οργανώνει εκδήλωση, με θέμα τα προβλήματα που δημιουργεί ο νόμος για την παιδεία. Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 17 του Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ