Πέμπτη 19 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΥΟΣΜΟΣ
Ο Βασίλης Τζήκας υποψήφιος

Υποψήφιος δήμαρχος από την πλευρά της Δημοτικής Κίνησης "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο του Ευόσμου" ανακηρύχτηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού και για μία 20ετία δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τζήκας. Την απόφαση αυτή πήραν οι φίλοι, φίλες και τα μέλη της Κίνησης σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου. Επίσης στην εκδήλωση εγκρίθηκε η διακήρυξη αρχών της Δημοτικής Κίνησης και έγινε πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση για την πορεία του δήμου.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Βασ. Τζήκας κάλεσε τους πολίτες του Ευόσμου άσχετα από κομματική τοποθέτηση, αν θέλουν μια δημοτική αρχή μπροστάρη και υπερασπιστή των συμφερόντων τους, να συμπαραταχτούν με τη Δημοτική Κίνηση και να την υπερψηφίσουν. Σημείωσε ακόμη ότι η ΤΑ στερημένη από ουσιαστικούς πόρους, για να ανταποκριθεί σ' ένα στοιχειώδες κοινωνικό έργο φορτώνεται με νέες συνεχώς αρμοδιότητες (προνοιακά ιδρύματα, σχολεία) με σκοπό τόσο την υποβάθμιση των υπηρεσιών αυτών, όσο και τη μεταφορά του βάρους της λειτουργίας τους στις πλάτες των δημοτών.

"Για να αποτρέψουμε τις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών του δήμου και το νέο χαράτσωμα των δημοτών στη βάση της ανταποδοτικότητας, να υπερασπίσουμε τα εργασιακά δικαιώματα αυτών που εργάζονται στο δήμο, να διεκδικήσουμε όχι μόνο αυτά που η κυβέρνηση χρωστά, αλλά και ουσιαστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, καλούμε τους πολίτες του Ευόσμου να δραστηριοποιηθούν μέσα από την Κίνησή μας", τόνισε ο Βασ. Τζήκας.

Ο επικεφαλής της Κίνησης "Συνεργασία Πολιτών για την Πρόοδο του Ευόσμου", και υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου, Βασ. Τζήκας, εργολάβος οικοδομών το επάγγελμα, ήταν μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη, μέλος του ΚΚΕ από το 1978, υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 1996 και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ευόσμου από το 1978.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ