Παρασκευή 3 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Διάλεξη - συζήτηση, με θέμα "Τα φύτρα της λαϊκής εξουσίας και η εμπειρία της Λαϊκής Αυτοδιοίκησης τα χρόνια του ΕΑΜ. Διδάγματα και συμπεράσματα για το σήμερα και το μέλλον",διοργανώνει σήμερα,στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, στην οδό Ανακρέοντος 60, η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου". Εισηγητής στη συζήτηση θα είναι ο ιστορικός Χρήστος Τσιντζιλώνης.

  • Να παλέψουν μαζί "για ένα δήμο που θα υπηρετεί τον αιγαλιώτικο λαό και τις ανάγκες του", καλεί τους δημότες η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση", η οποία, την Κυριακή,5 Απρίλη, στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο "Γ. Ρίτσος", θα ανακηρύξει τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές.
  • Σε Γενική Συνέλευση καλεί τους φίλους και τα μέλη της, η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων",που θα γίνει την Κυριακή 5 Απρίλη στις 10 το πρωί στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Νικολάου Πλαστήρα 107, δίπλα στη ΔΕΗ). Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο απολογισμός της παράταξης, η διακήρυξη για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.
  • Η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων", καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε ανοιχτή συγκέντρωση - σύσκεψη την Κυριακή στο "Στέκι της Νεολαίας" (Ολύμπου και Φλωρίνης), στις 10.30 το πρωί. Στη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ανάδειξη του νέου υποψήφιου δημάρχου και θα καθοριστούν οι στόχοι της Κίνησης για τις επόμενες εκλογές.
  • Η Δημοκρατική Δημοτική Κίνηση Σαλαμίνας διοργανώνει την Κυριακή 5 Απρίλη στις 11:30 π.μ. συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας, με θέμα την ανακήρυξη του Βασίλη Λεμπέση υποψήφιου δήμαρχου στις επερχόμενες εκλογές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ