Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενοχλεί η δράση της "Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη"

Σε κηρύγματα εθνικοφροσύνης και δηλώσεις ότι είναι "κομμουνιστοφάγος" επιδόθηκε Κοινοτικός αστυνομικός στην Πιερία, παρεμποδίζοντας μέλη της "Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη" (ΝΔΕ) του νομού να τοποθετήσουν αφίσες για προπαγάνδιση εκδήλωσης της Επιτροπής Ειρήνης Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η ΝΔΕ Πιερίας, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης την περασμένη Πέμπτη ένας Κοινοτικός αστυνομικός με τρόπο χυδαίο προσπάθησε να σταματήσει την αφισοκόλληση, κάνοντας παράλληλα κήρυγμα εθνικοφροσύνης. Οταν τα μέλη της ΝΔΕ ζήτησαν τα στοιχεία του, αυτός τους είπε ότι είναι "κομμουνιστοφάγος". Στη συνέχεια, αφού κατάφεραν να τον αποφύγουν, περιπολικό της Αστυνομίας τους ακολούθησε, τους σταμάτησε και οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία για... αφισορύπανση.

"Μάλλον πείραξε τα αστυνομικά όργανα το περιεχόμενο της αφίσας και όχι η "αφισορύπανση". Οι ενέργειες αυτές θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές και προσπαθούν να καταπνίξουν κάθε φωνή αντίστασης ενάντια στην εγκατάσταση ΝΑΤΟικού λιμανιού στο Λιτόχωρο", τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔΕ, δηλώνοντας ότι συνεχίζει να αγωνίζεται για το ύψιστο αγαθό της ανθρωπότητας που είναι η ειρήνη και καλεί τη νεολαία να συσπειρωθεί, δίνοντας έμπρακτα απάντηση σε τέτοιου είδους ενέργειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ