Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μήνυμα αντίστασης και αγώνα από τις εκλογές

Να στείλουν οι δημότες μήνυμα αντίστασης και αγώνα στην κυβέρνηση και στους υποτακτικούς της δημάρχους και νομάρχες, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, προτρέπει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ.

"Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, την αγροτιά, τη νεολαία να ενισχύσουν με την ψήφο τους στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ:

  • Για για τη Νομαρχία το ψηφοδέλτιο της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Αργολίδα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Γκόνη.
  • Στο Δήμο Αργους, τη "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" με επικεφαλής τον Κώστα Βρέτο.
  • Στο Δήμο Ναυπλίου, τη "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" με τον Ανδρέα Βασιλείου.
  • Στη Νέα Κίο, τη "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου.
  • Στη Μιδέα, τη "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" με επικεφαλής τον Δημήτρη Χατζόπουλο".

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "πρέπει να δοθεί μήνυμα στην κυβέρνηση και στους υποτακτικούς της δημάρχους και νομάρχες, για να μπει φρένο στην ξέφρενη αντιλαϊκή πολιτική της. Το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των αγώνων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Είναι ανάγκη οι αγωνιστικές και πρωτοπόρες δυνάμεις από καλύτερες θέσεις μετά τις εκλογές να παλέψουν για να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός πλατιού λαϊκού μετώπου που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού κόντρα στην ασυδοσία των πολυεθνικών των ΗΠΑ και της ΕΕ και την κυριαρχία της νατοϊκής Νέας Τάξης".

Καταγγέλλουμε, καταλήγει η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, αλλά και τους ρουσφετολογικούς μηχανισμούς που επιστρατεύονται σε βάρος των εργαζόμενων για να τους αποσπάσουν την ψήφο τους. Να είναι σίγουροι ότι παρά τις προσπάθειές τους θα πάρουν απάντηση στις εκλογές του Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ