Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
Με τους αγωνιζόμενους ανθρώπους

Σήμερα στον Ποδονίφτη και την "Κατάληψη Πάτμου και Καραβία"

Από την Εκθεση Βιβλίου στο Πεδίον του Αρεως, που επισκέφθηκε χτες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής περιστοιχισμένος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" έρχονται τα νέα μηνύματα για την ευρύτατη αποδοχή που συναντούν οι θέσεις του συνδυασμού ανάμεσα στους ανθρώπους που υπάρχουν και ζουν στην πόλη αγωνιζόμενοι!

Μ' αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους, τους κατοίκους της πόλης που τη θέλουν δική τους, έχει αποφασίσει η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" να σφραγίσει τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της, όσες απομένει να γίνουν τις τελευταίες 10 μέρες προς τις εκλογές. Εκδηλώσεις, που σηματοδοτούν, με τον ένα ή άλλο τρόπο, και τη μετεκλογική της δράση.

Και αυτούς τους ανθρώπους, τους κατοίκους της πόλης που αγωνίζονται, καλεί την ερχόμενη Τρίτη στις 7.30 το απόγευμα να εγκαινιάσουν μαζί το κεντρικό εκλογικό της κέντρο στα Χαυτεία,στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου. Εκεί, που αναμένεται να κατατεθεί συμβολικά, αλλά έμπρακτα η πρόταση της "Συμπαράταξης" για την πόλη που διεκδικούμε, για την πόλη που θέλουμε...

Μέχρι τότε, υπάρχουν, όμως, κι άλλα να γίνουν. Ετσι, σήμερα στις 11.00 το πρωί ο Λεων. Αυδής θα περιοδεύσει στον Ποδονίφτη,προκειμένου να καταδειχτεί ότι η "Συμπαράταξη" είναι αντίθετη με το σκέπασμά του για να περάσει πάνω του μια ακόμα λεωφόρος. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη συμβολή των οδών Αχαρνών και Δεκελείας και η "Συμπαράταξη" καλεί όσους θέλουν να φέρουν μαζί και τα ποδήλατά τους.

Το μεσημέρι, στις 13.00, η "Συμπαράταξη" θα έχει ολοκληρώσει την επίσκεψή της στον Ποδονίφτη και θα βρίσκεται στην "Κατάληψη Πάτμου και Καραβία",όπου ο Λεων. Αυδής θα συναντηθεί και θα συζητήσει με τους πολίτες των Πατησίων για τα προβλήματα της περιοχής.

Από την άλλη βδομάδα, ξεκινούν και μια σειρά συγκεντρώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη στις 11.00 το πρωί οργανώνεται "αντισυνέντευξη", με θέμα Δημοσιογράφοι και Εκλογές - Μια συνέντευξη με αντεστραμμένους ρόλους.Ετσι, στο βήμα της αίθουσας της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, αντί των εκπροσώπων της "Συμπαράταξης", θα ανέβουν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρκαγιάννης,Γιώργος Βότσης,Γιάννης Ε. Διακογιάννης,Αλέξης Οικονομίδης και Νίκος Τσαγκρής, για να συζητήσουν με στελέχη της "Συμπαράταξης", αλλά και συναδέλφους δημοσιογράφους. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Λιάνα Κανέλλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ